9 Mayıs 2012 Çarşamba

Yıkımlara Karşı Gücümüz Birliğimizdir


AKP iktidarının yıkım saldırılarına karşı Gülsuyu mahallesinde yürüyüş yapıldı ve 10 günlük direniş çadırı açıldı.
9 mayıs çarşamba günü saat:18:30 da Gülensu Son duraktan Heykel meydanına yüründü. ''YIKIMLARA KARŞI BİRLEŞELİM DİRENELİM İKTİDARA HALKIN YENİLMEZ GÜCÜNÜ GÖSTERELİM - HALK CEPHESİ ''pankartının taşındığı yürüyüşte "YIKIMLARA KARŞI GÜCÜMÜZ BİRLİĞİMİZDİR. - EVİMİZİ YIKANIN VİLLASINI YIKARIZ. - HALKIZ HAKLIYIZ KAZANACAĞIZ. - GÖZALTILAR, BASKILAR BİZİ YILDIRAMAZ. - KAHROLSUN FAŞİZM YAŞASIN MÜCADELEMİZ - MAHİR HÜSEYİN ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ  sloganları atıldı.
Heykel meydanında Halk Cephesi adına okunan basın açıklamasında ''Bugün burada Gülsuyu Heykel meydanında yıkım saldırılarına karşı kurduğumuz direniş çadırımız 10 günlüktür. Amacımız birlikteliğimizi, örgütlülüğümüzü ve direnişimizi büyütmektir.Yıkım saldırıları son bulana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm halkımızı bu hedefimizi sahiplenmeye ve büyütmeye çağırıyoruz. Daha geç olmadan örgütlenelim, örgütlülüğümüzü büyütelim. Halk düşmanı AKP'nin ve yağmacıların karşısına yenilmez örgütlü gücümüzle çıkalım. '' denildi.
30 kişinin katıldığı açıklamasının ardından heykel meydanına direniş çadırı kuruldu. Çadır 10 gün boyunca açık kalacaktır.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder