15 Haziran 2007 Cuma

Gülsuyu'nda Yozlaşmaya Karşı Yürüyüş Yapıldı

Yozlaşmaya karşı mücadele ettikleri için tutuklananların serbest bırakılması için yapılan yürüyüşün ikincisi 15 Haziran 2007'de Gülsuyu'nda son durak ve Heykel arasında gerçekleştirildi.
Gülsuyu Haklar ve Özgürlükler Cephesi Temsilciliği meşale ve pankartlarla saat 21.00'de 60 kişiyle yürürken balkondan ve pencereden izleyen halkın alkışladığı gözlendi.

Son duraktan sloganlarla Heykel'e gelen kitle burada bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Yozlaşmaya karşı mücadele ettiikleri için tutuklananların serbest bırakılması taleplerini yineleyen HÖC'lüler halka; "...hepiniz tanıksınız. Uyuşturucu satıcıları mahallemizde ellerini, kollarını sallayarak dolaşıyorlar. Hatta mahalle sakinlerinden 'sizi mahallemizde istemiyoruz' diyenlere saldırıyor, dövüyorlar. Fuhuş yaşı 12'ye düştü. Yüzlerce genç kıza-kadına fuhuş yaptıran Manukyan'la en fazla vergiyi verdiği için bu memleketi yönetenler yıllarca övündüler. Kumarhanelerde çocuklarımızın rızkı yeniyor; dur denmiyor … Hepsi ama hepsi polis koruması altında. Ne de olsa bu ülkede çetesi-mafyası, her türlü pisliği yapanlar Susurluk'ta olduğu gibi devlet yetkilileriyle aynı araçlardan çıkıyorlar. … çetelerden rahatsızsak çözümü kendi dışımızda görmeyelim. Mahallemizde pislikleri barındırmayacak olan da biziz. … Yozlaştıranlara net tavır alın, mücadele edenleri sahiplenin, yozlaşmaya karşı mücadeleye katılın…" diyerek çağrıda bulundular.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder