25 Ağustos 2012 Cumartesi

Uyuşturucu Satıcısı Suçüstü Yakalandı

İstanbul’da, 25 Ağustos günü Gülsuyu-Gülensu Haklar Derneği’nin olduğu sokakta ticari bir taksi ile gelen torbacı, orada bulunan uyuşturucu zulasından çıkardığı uyuşturucuyu alıp satmaya giderken Halk Cepheliler tarafından yakalandı. Torbacı kilolarca esrar ve ‘Jamaika’ denilen uyuşturucularla birlikte dernek önünden heykel meydanına doğru teşhir edildi. Heykel meydanında toplanan halkın gözleri önünde yakalanan bütün uyuşturucu ateşe verildi. Meydanda halka yapılan ajitasyonlarda mahallemizde yozlaşmanın ulaştığı boyut vurgulanarak halkın  bu konuda daha duyarlı olması gerektiği söylendi. Torbacı teşhir edildikten sonra sorgulanmak üzere Halk Cepheliler tarafından gözaltına alındı.
Ardından Heykel meydanına akrep ile gelen polislerde Halk Cepheliler tarafından teşhir edildi. Polislerin yüzlerine karşı yapılan ajitasyonlarda: “Halkımız şu an burada yaktığımız uyuşturucunun asıl sahipleri şuan karşımızdalar. Mahallemize uyuşturucuyu, fuhuşu, kumarı her türlü yozluğu sokan polisin ta kendisidir. Uyuşturucu satıcılarının, çetelerin arkasında onlar var. Onlar kirletmeye çalıştıkça bizler bu pislikleri temizlemeye devam edeceğiz. Yozlaşmaya karşı mücadelemizden geri adım atmayacağız.” denildi. Teşhir olan polisler “Katil Polis Gülsuyu’ndan Defol” sloganlarının ardından meydandan uzaklaştı.
Halkın, Cephelilere ilgisi büyüktü, herkes teşekkür edip duygularını birer birer ifade ettiler ve “iyi ki bu mahallede devrimciler var, iyi ki Cepheliler var” dediler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder